Tú puedes ayudar a rescatar a los perros de Son Reus

L’ajuntament de Palma té un minisite de la gossera (Son Reus) a la web on puja les fotos dels animals que hi ha dins les gàbies, la situació en la que estan (vagabunds, “abondonos”…) i si tenen sol·licituts. La cosa és que les fotos són lletgeslletgíssimes, i que falta informació del caràcter dels animals. Ni pujaré els enllaços no fos vos pegas per anar-hi. A més la informació no té perquè estar actualitzada tot i que fan el que poden.

Hi ha una pàgina a facebook que té la mateixa informació que la de l’ajuntament sols que més actualitzada i amb més fotos.

La gestionen les voluntàries de Son Reus que van a passejar els animals. Saben com són, si van bé amb altres cans, si van bé amb els moixos (han de passar per davant les gàbies dels moixos), si són carinyosos, si tenen por (n’hi ha amb por d’estar dins gàbies que en un parell de dies de companyia humana condreta es tornen socials), si van bé amb nins, si són tranquils, si són truiosos… I, a més fan fotos amb els animals a lloure i són TOTS més guapos i més fantàstics i més carinyosos i més graciosos i surten amb la llengua més treta, els ulls més brillants i les orelles més altes. Més guapos i més contents = més fàcil que ens enamorem d’ells.

Vamos, que si vos agraden els animals ADOPTAU, NO COMPREU! I si voleu anar a Son Reus, abans de mirar la web (o a més de mirar-la) mirau la pàgina Tú puedes ayudar a rescatar a los perros de Son Reus.

Pujen cada setmana les fotos dels animals que tenen data de sacrifici dins aquesta setmana. Posen energies en els animals que tenen més aprop la data de mort. En surten prou. Molts en cases d’acollida, que també necessitam que surtin en adopció perquè en cabin més en cases d’acollida i refugis.

Els refugis també estan plens d’animalons que vos poden dir el caràcter que tenen a més de gestionar moltes cases d’acollida cada un…

Lo ditxo, que si voleu un animal ADOPTAU, NO COMPREU! I si teniu lloc i la vostra vida vos ho permet, ACOLLIU!

És fantàstic acollir animals =’)

La foto és la d’un cussó que té data aquesta setmana. I que no té encara cap reserva. Vull pensar que com que varen intentar penjar-lo (té marques al coll d’una corda fina, no pareix una corretja), farà pena i el treuran. Però no val que sigui una acollida. Volem algú que l’adopti directament. És un confit. I preciós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s