#xerrem Autonoms i altres herbes.

Bones. Fa uns mesos, i a arrel d’un tuit de noséquè d’emprenidors vaig dir què un emprenidor és un pijo. Referit als emprenidors què ens presenten a xerrades, conferències, ponències i tal i tal. I això va dur també a uns tuits sobre denominacions autònoms – freelance. I varem quedar què seguiem la conversa en directe fent un cafè, horxata o el què hagi de ser. I la seguirem divendres 16, tipo les 18.00 a Es Baluart.

Un dels temes què marcaven diferència d’emprenidor era què aquests dónen feina i creen riquesa, als autònoms, petits, ens ve justet guanyar-mos la vida tot solets i on no arribam hem de tirar d’altres autònoms, hem de tirar de xarxa, de colegues… i a quin punt te plantejes associarte i montar empresa? I qué t’hi duu? I perquè els empresaris són tan  mal vists en genneral? I perquè un empresari està mal vist i un emprenidor no tant?

Hi serem, si no hi ha de nou, En Miguel Angel Payeras (@malabache), En Jesús Cortés (@jescortes) i servidora, què som els què més discutirem juntament amb Na Sonia Santandreu (@ssantandreu), què no hi serà perquè té feines millors.

He convocat a altres autònoms, emprenidors i petits empresaris. La intenció: xerrar. I pareix què Toni Ribas (@ToniRibs) també vendrà. Potser aparegui Paula, què ens deixa l’espai a Es Baluard i està a joves empresaris, i potser també vendrà Pilar Domínguez, de Mandarina creativos.

En definitiva, es tracta de parlar una mica, de mirar d’entendren’s, d’aprendre de la forma de pensar dels altres i de mirar de veure per on vendran els tirs, perquè la cosa està fotuda per tots: per emprenidors, empresaris, autònoms i freelancers.

M’han confirmat assistència d’aquestes quatre “categories”. Jo he demanat un espai de com a vint persones. No crec que siguem ni gaires més ni gaires menys. Vos demanaré què deixeu un comentari al blog si veniu. I, vos demanaré, també, els què pogueu, què dugueu algú que no sigui actiu online. Si eso, què sigui d’aquests que té facebook però què no posa res perquè sols mira què posen els altres. Els què em coneixeu sabeu que una de les coses què més repetesc és que noltros som quatre i ens molam mogollón, però què “la verdad está ahí fuera”.  Jo menaré (crec) un aparellador. Posau un +1 qui dugui algú i xinpún! =D

i com què si no hi ha hastag pareix què no existeix, li he posat #xerrem.

Avui he vist aquest tuit què m’ha agradat.

Pot ser no som ni empresaris ni emprenidors, però el què és segur és què ben poc de nosaltres podem invertir. Per tant, anem fent xarxa si no podem fer equip.

ACTUALITZANT, QUÈ ÉS GERUNDI

Som, de moment, tretze si no hi ha baixes. Mola. Ara faré una mica més de renou, però me pareix un número fantàstic per mirar de treure’n aguller… Ara, què miraré de pillar més gent per cubrir les baixes =P

7 pensaments sobre “#xerrem Autonoms i altres herbes.

  1. Me sabe fatal no poder asistir, espero que se repita, de todos modos estaré vía twitter siguiéndolo muy de “cerca” desde Sevilla y olé. Tona, esto es el principio de la dominación mundial XD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s