El proper #xerrem: #batallitas

Convocatòria del proper #xerrem: divendres 21 d’octubre al nostre cubículo (si se pot) del restaurant al Museu Baluard. Tema: #batallitas.

Direm #batallitas a experiències i coneixements propis sobre, a saber: contractacions, negociacions amb clients, desenvolupament de projectes, gestió de projectes, en quin moment poses a puesto a un client, en quin moment assumeixes què pot ser has de deixar de fer feina amb ell, en quin moment formalitzes les relacions laborals de col·laboracions amb relacions contractuals… Tot això, com sempre desde varis punts de vista. Tants com persones presents i experiències viscudes.

Objectiu, què ja veurem com ho feim, és treure conclussions per aprendre de les experiències alienes i veure com les podem aplicar, sobretot a aquest temps extranys, on necessitam treballar, la gent necessita serveis, però o no poden o no volen o no es volen comprometre a pagaments, sobretot, o a fer el què s’ha de fer perquè es respectin les tasques i els objectius del projecte inicial, tot i què sempre hi pot haver canvis. En definitiva: mirar de, tal i com estan les coses, fer les coses de forma més professional possible, malgrat què pel tipus de feina, la relació personal amb el client, el tamany de l’empresa unipersonalmismamente d’una sola persona… faci què certs formalismes puguin ser percebudes per part del client com a una falta de confiança.

Hase?

Ho sé, podriem dir a aquestes trobades #terapiadegrup, però mola més #xerrem.

Com l’altre, per favor confirmau assistència. I també, com l’altre, si duis algún què no coneguem, pos millor. No hem de ser més d’una dotzena o allà se perd la confiança aquesta de ser poquets i parlar tranquilament. A veure, què sempre se pot dir allò de: “això no m’ha passat, eh? Però tenc un amic…” =P

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s