Una cosa important

A veure, una cosa importantilla per jo i per aquest animal. Avui matí sa cusseta hauria d’haver partit cap a Dormund, però els seus padrins de vol han tengut a bé arribar mitja hora abans a l’aeroport i no esperarme a l’hora convinguda. Per una vegada què tenc tot preparat a l’hora prevista, amb s’animaló dins la capsa i tot, van els senyors i no m’esperen. I eren les 07.30 del matí. Té cara de dormida perquè estava dopadeta.

Aquesta pastoreta ha estat quatre mesos QUATRE a una residència pagada per persones humils amb ganes d’ajudar. A la fi ha sortit adoptant a Alemanya i cap a allà què anàvem. La cosa és què quatre mesos de residència i sense sociabilitzar han fet què estas molt nerviosa, però tot i així, la familia alemanya la vol i la vol i la vol i la vol. I això què no la coneixen, si la coneguessen, més la voldrien. Però aquest és un altre tema.

Ara aquest animaló ha quedat al refugi de SOS Animal, a Calvià, què és qui tramita l’adopció.  L’he deixada allà dins una gàbia mig p’allà encara i plorisquejant les dues (bé, jo plorava més). Al refugi no pot quedar, està estibat de cans… M’ha caigut l’ànima als peus… N’hi ha mogollón de tota casta, tots preciosos i tot sols… Un desastre…

A la residència tampoc pot tornar. Tota sola no, i més sabent què serà una acollida curta perquè ja té tot preparat per partir tot d’una què tengui vol.

Necessitam per ella:

– casa d’acollida fins què trobem un altre padrí de vol,
– Un padrí de vol.

Un padrí de vol és un senyor què accepta què l’animaló viatgi vinculat al seu billet. Els voluntaris d’aquí li deixam tot preparat, què no ha de fer res més que deixar-mos què li agraïm què ens ajudi. Preparam la capsa, l’animaló, l’embarcament i el deixam a les cintes. En arribar a destí, el voluntari d’allà què agafa l’animaló també fa casi tot, però ells han d’agafar la capsa, què no pot passar per seguretat dins l’aeroport.

Si algú la pot tenir uns dies, ens farà un favorarrio. Està nerviosa, és jove (deu tenir anyet i mig o així) i estant a una casa on poder estar amb gent i córrer i què la passegin… no necessita ni demanam massa més. Sols què, fins què vagi a ca seva, no estigui dins una gàbia.  Podeu contactar amb mí o amb SOS Animal.

I, una altre vegada, 35 cans aquesta setmana en llista de sacrifici a Son Reus. Una mica de responsabilitat, per favor…

2 pensaments sobre “Una cosa important

    1. GRAAAASIS!
      Ara mateix escric a Katrin (l’al·lota de SOS Calvià què coordina tot això) i li pas el teu telèfon!

      Ella te telefonarà. I ja te dic, si pots, millor li parles en alemany! Vos entendreu millor! XD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s