Tercer #Xerrem, aquesta vegada al Nàutic

Pareix una tonteria però no ho és. Canviam d’entorn i, possiblement de dinàmica. Com què el Restaurant del Museu Es Baluard Bld tanca els horabaixes, Paula ens deixa una sala del Nàutic. Fantàstica.

Tenim una taula de reunions de les de “tu pasa el pronto y yo el paño” què me fa molta il·lusió i què voldria què miras de canviar alguna cosa de la dinàmica dels #xerrem anteriors. Què no és per res dolenta, la veritat, però si la canviam serà una altre cosa. Per obvietats, jo. =S

Pot ser me pas de viva per voler canviar una cosa què funciona i què la gent no coneix perquè pocs han repetit (Gràcies Suki, Toni Roig, Toni Ribas, Paula i Luis), però crec què, jugantjugant, podem tots fer coses noves i, pot ser trobar formes noves de veure el mateix… o algo.

La qüestió és què estau convocats al proper #xerrem. Dimecres. A les 18.00 al Nàutic. Al Restaurant. És una sala què està just a l’entrada del Restaurant.

L’anterior va arrancar de la pregunta tipo: quina part del temps de la nostra feina el dedicam a assessorar al client i, per tant què ens costa i no cobram. Dimecres arrancariem amb: quin temps hem de dedicar a tasques què no corresponen directament a la nostra feina (administració, comercial, missatger…) i a quin moment decidim què mira, si eso, ho fa un altre.

Com acabarem, no ho sabem.

Com anirà la dinàmica, tampoc.

Voldria què me diguesseu quans serem per veure què puc fer i què no.

En el cas  hipotètic de què hi hagi avalantxa, no voldria què passasem de 12… A la sala n’hi caben fins a 20, però és massa gent per xerrar i hem d’avisar al nàutic de què ens montin més taula, per tant, perfa, manifiéstense! =)

I, per favorrrr! Duis a algú què no coneixem? Què twitter és tope de petit!! =)

2 pensaments sobre “Tercer #Xerrem, aquesta vegada al Nàutic

  1. Guaysh
   =D

   Estoy pensando cómo montarme las cosas… esa mesa, una sala cerrada con vistas a barcos enormes…
   igual una pizarra, igual post-its para todos, igual rotus, igual dibujos, igual… no sé…
   Algo se nos ocurrirá! =D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s