#Xerrem 4: pasta, leuros, dobbers, lereles

El dilluns què vé (19 de març, sí, passat demà), farem el proper #xerrem. Tornam a anar al Nàutic, a l’hora de la posta de sol (18.30). Arrancarem parlan de pasta.

Qui més qui menys som petits, i hem arrancant sent més petits encara, i com què (en realitat) el #xerrem el mont per fagocitar tot el què pugui de gent què ha passat abans pel què estic passant jo, crec què també he de saber quines opcions tenc per comprar el material què necessit, invertir en producció o poder asumir associacions amb terminis de pagament agafant-ho com a inversió empresarial i no tirant de VISA. Digo yo.

A veure, què també se tracta de que els què ho han passat puguin compartir amb gent similar experiències (tot i què això és un efecte col·lateral de què jo aprengui… =P)

Ho avís tard al món mundial. Els sospitosos habituals ho saben per email i he posta un parell de tuits, però no, no havia escrit.

Si voleu venir, encantada. Necessit què m’ho digueu per organitzar una mica el percal. I, a ser possible, estaria bé què recuperàssem la cosa de que no se convertís en un tema d’endogàmia internetil, i que duguésseu a algú què no coneguem i que penseu que també me pot ensenyar alguna cosa venir a escoltar i xerrar li pot fer bé.

Pensau què, a males hi haurà, rialles i una posta de sol estupenda. De veres no vendreu? =D

(ah, i sí, no hi ha el report del xerrem3… Va ser tan semblant al 2 què no s’ho paga. Aquí, el pseudomapamental què fa un mes què aferr i desferr postits i què sempre queda igual… =( )

Un pensament sobre “#Xerrem 4: pasta, leuros, dobbers, lereles

  1. Womens True Religion skinny jeans are very popular tr jeans for any women who wanner to provide a very sleek and sultry appearance. These are perfect jeans to make any smaller true religion outlet frame girl look tall and slim. The dark denim allows the legs to look very elongated and the five pocket true religion jeans construction sits perfectly along the frame. True Religion womens skinny true religion mens bootcut jeans jeans are great for any woman who wants to true religion womens skinny jeans provide a very sleek and sultry appearance.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s