Símbols i què és públic i què no

Llegesc que el Parlament va emetre dos tuits on En Bauzá i Na Marga Duran havien renovat els seus vots baptismals i que després de que la gent es queixi, els han retirat no sense justificar-los dient que estaven a la cloenda d’un acte oficial. I no, no se acepta pulpo como animal de compañía perque si volen una imatge oficial que la se facin amb una estatueta de Fra Juníper i per avall.

La cosa és: en plena llei de símbols que ha fet que els edificis de serveis públics estiguin limitats a exposar símbols oficials “per no ofendre”, els perfils online i webs institucionals no són un espai públic? No s’han de limitar a coses oficials i asèptiques?

I va per renovació de vots, per si guanya en Barça o per si an En Nadal li fa mal un genoll.

És més, no haurien de ser també els perfils dels nostres representants un espai on sols es poguessen posar informacions oficials, contrastades i que no ofenguessen a ningú? hi ha una partida de diputats del PP que cada vegada que piulen, ofenen.

No podem fer que la conseqüència aquesta que volen fer amb la llei de símbols i que tots han votat movent un ditet en fer el sús en Bauzá, l’apliquin al que transmeten quan obrin la boca o escriuen a un mitjà social?

És que a vegades pens que fan les lleis perque les apliquem els altres, no els…

=P

Un pensament sobre “Símbols i què és públic i què no

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s