Foxize a Mallorca

Som la delegada de Foxize a Mallorca.

En començarem a parlar amb En Fernando de la Rosa (un dels fundadors de Foxize School) a finals d’estiu, i m’ha costat tots aquests mesos encaminar el tema.

M’hagués costat menos si hagués decidit tirar tota sola, mirant de dur els cursos que tenguessen a veure amb comunicació, que és “el meu barri”, i hauria anat més rodat.

Però per ser una mica coherent amb el que pens, havia de tirar per l’empresa, que no és per res el meu barri, que no conec ningú i que no hi he entrat mai. Igual hagués pogut apuntar a l’empreneduria, que tampoc és el meu barri però que ho tenc com a més per mà perque se mou més.

Però no. He volgut començar directament amb formació dirigida a empresa, a qui tengui una empresa gran o petita i que vulgui assistir a formació-taller amb la metodologia que ha desenvolupat Foxize.

Per què, vos demanareu voltros (i jo cada vespre durant tres mesos)? idò perque trob que és on hi ha més fractura. Som ben filla de’n Genís Roca, que pensa que els d’abaix podem pitjar perque les coses canviin, però si els d’adalt, els que tenen marge de maniobra, no veuen la necessitat, no veuen el que es pot guanyar i no veuen els canvis que no sols la comunicació social sino la implementació de noves tecnologies produeixen a la societat, noltros no serem més que infantons raritos que feim gràcia però no hi haurà forma de que ens integrin dins els seus processos de negoci. Sempre quedarem com una part estètica que jo trob insuficient.

En Fernando pensa també com jo, i tot i que moltes vegades no ha entés el perquè de la dilatació de l’aterratje de Foxize, m’ha recolzat sempre enlloc d’enviar-me a filar per complicada.

Finalment, arrancam amb tres cursos. Els farem a la EDIB, que també ens gravarà i editarà videoentrevistes amb els ponents, i hi col·labora Disset Consultors com a principals impulsors. Ells tenen la base de dades d’empresa, i en Toni Pons té un perfil de persona activa en associacions empresarials adient als objectius. A més Disset ha incorporat a la seva direcció an En Marco Taboas, que té un perfil online, i trob que poden aportar molt en el seu coneixement de la comunicació i empresa reforçat amb la figura de’n Marco. I encara he d’acabar de xerrar amb N’Andreu Llabrés que també m’ha ajudat.

Els cursos seran els següents dies de 17:00 a 20:00:

  • 14 de març: Fernando de la Rosa, Transforma tu empresa al mundo digital
  • 11 d’abril: Mau Sanambrosio, especialista en márketing de retail que presentarà una metodologia pel disseny d’un pla de márketing digital.
  • 09 de maig: en Marco Taboas, consultor en márketing turístic i especialista en generació i dinamització de continguts, farà una presentació sobre objectius – accions a fer utilitzant les diferents opcions de comunicació social.

Hem plantejat aquests tres cursos com una formació seqüencial. La idea és arribar a professionals que fent els tres cursos puguin tenir una pista de què fer a la seva empresa o al seu departament i començar a plantejar-se accions aprofitant les noves tecnologies i el seu ús en marketing empresarial.

Personalment d’aquests tres cursos voldria tenir informació vàlida per afrontar el curs que vé amb Foxize a Mallorca. Voldria poder programar 6-7 cursos pel darrer quatrimestre del 2014, per composar alguns itineraris formatius. Voldria, ja amb una mica de feedback i de visibilitat, cubrir la part de formació que necessiten certs sectors empresarials, com el de la comunicació mateix, voldria poder dur els cursos que jo necessit per fer la meva feina amb més coneixements, en pla egoïsta, i que els companys de sector hi venguessen.

Vos deman per favor que faceu una volta per la web de foxize school, i que si veis formació que vos agradaria fer, que vos registràsseu (és un moment) i que votasseu els cursos per fer a Palma. Ens darà una pista per programar els propers cursos.

D’aquí poquet obriré canals de comunicació directe i hi publicarem els promocodes amb descomptes dels cursos online que tenen publicats perque vos pogueu fer una idea de com és aquest tipus de formació. I tot d’una que estiguin publicats els dos cursos que queden, descomptes si vos matriculau dels tres cursos.

Jo he fet tres dels cursos, i me va agradar moltíssim la síntesi que tots els professors fan del seu coneixement i com l’apliquen a les necessitats dels perfils dels assistents. Tots són professionals en actiu i cada dia han de resoldre problemes com els que tenen els seus alumnes.

Si no cregués cegament que aquest tipus de formació és útil, no m’hauria embarcat.

I si voleu saber res més o teniu alguna suggerencia a fer, ja sabeu on trobar-me!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s