Daredevil

Daradevil moixingo cego en adopció

Aquest és en Daredevil i està en adopció EXTRARESPONSABLE.

És un moixingo ximple, moooolt més ximple del que ens pensàvem, és tranquilot i bon al·lot. Té dos meses com a molt i està sa. L’hem desparasitat interna i externament, li hem posat un antibiòtic i li hem fet net els no-ulls.

Té un ullet a la puta manera i l’altre no el té. Començava a tenir una infeccioneta al noull però l’aturarem. Ara el tenc a l’habitació dels moixos i necessitam adoptant extraresponsable perque (no importa que ho digui) és ceg.

Que sigui ceg vol dir que haurà de viure a un pis on no pugui pegar per avall del balcó o a un endosat/ plantabaixa amb jardí tancat on no sigui fàcil que fugi.

Perque serà cego, però és un moix. Tresca, juga i és molt cotilla. Ell se les apanyarà per enfilar-se però no sabrà com coons baixar o se tirarà pel balcó de la mateixa inconsciència.

Tendrà la mateixa juguera que un altre moix, però no hi haurà problema perque totes les juguetes de moixintos fan renou, ergo, jugarà com tots.

Quan arribi el moment La Ribera Veterinaris ens farà bon preu per fer el que sia que s’ha de fer als ulls. Segurament se l’haurà d’operar per treure els ullets i els cosiran els foradingos i ja no farà tan de yuyu com fa ara.

Serà un Garfield gordote i malsufrit com qualsevol moix, però ha de viure a un lloc (insisting) on no pugui botar. Una vegada s’avesi a on estan els mobles i on les cadires per pujar damunt la taula i tal, no hi haurà cap pista de que no hi veu.

M’ajudau a cercar-li una casa que el meresqui? Possiblement sortirà testejat (perque no crec que el tengui menys de dues setmanes, per desgràcia) i el daré amb compromís de castració.

Qui el se quedi ha de saber que viurà com a 18 anys i si ara és mal de col·locar, quan sia adult serà pràcticament impossible. Ha de saber que no el pot abandonar baix cap concepte.

S’agraeix difusió.

3 pensaments sobre “Daredevil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s