Taca

Na Taca és aquesta cussona de 7 mesos. És a ca sa mare d’un amic, que la va salvar perquè la volien matar. I per què? M’encanta que em faceu la pregunta: perquè va ser d’una camada no desitjada i se volien carregar a tots els cussons. #Yuju

La qüestió és que sa mare d’aquest amic contava en trobar-li casa aviat, han passat 7 mesos i ja no pot més (normal). És tranquil·la pel temps que té, carinyosa i no lladra malgrat el tamany, que deu fer 5 kgs i ja no creixerà gaire.

Necessitam acollida o adopció SUPERURGENT. Ens podeu ajudar i fer-ho córrer? Sabeu d’algú RESPONSABLE que la vulgui adoptar o ens ajudi acollint-la? Si la podeu acollir heu de saber que maldament sigui petita i molona no és fàcil col·locar una cussona perquè el món està ple de cans fantàstics que no vol ningú, ergo, haureu de tenir una mica de paciència, però trobarem una casa i no vos deixarem amb el marronet de deixar de cercar casa.

Encara no està sanada però mirarem si trobam algún manescal que ens faci preu, perquè sí que insistirem sa mica en el compromís de castració, que després passa el què passa.

I recordau que UN ANIMAL NO ÉS UNA JUGUETA. No val agafar-lo pensant en el regal de Reis dels nins, que malgrat ser un regal és viu i no val cansar-se!

Lo ditxo, ens ajudau a trobar-li una casa RESPONSABLE?

Contacte jo mateixa. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s