Tinder and I

Aquí una de les coses que no he fet en quatre dies perquè se’m va ocórrer obrir perfil a tinder i ha estat tota una experiència.

Per començar ho han volgut fer tan usable tan usable que te fas un putu taco passat mascles cap a la dreta i l’esquerra. Amb aquest lío me vaig passar tots els mascles d’entre 35 i 45 anys en qüestió d’una hora. Tal cual.

El tema és que com que me pillava dades d’afinitats del facebook i el facebook el tenc restringit a comiqueros, animalistes, fotologueros, amics a qui no sé dir que no a res i En Johnny Roqueta, tots els txulassos em sortien amb perritos i gatitos. Tots. Vaig pensar a veure si és que no hi havia tios sense cans a Mallorca fins que vaig caure en què lo que sap facebook de jo és que hi ha moltes fotos meves amb canets.

També m’enviava músics. Músics amb canets també. I gent amb motos. Moltes motos. En Johnny Roqueta és un influencer total. I amb motos i canets, clar. Lo dels canets m’escamà molt. Perquè a veure si no puc conéixer a algú que no puji fotos dels seus animals. O que no en tengui, oyes, que no és obligatori.

I gent en barcos! Lanxes, veleros, moooolt de kitesurfero (que me pensava que ja no s’estilava!) i montanyeros. MONTANYEROS! Aquí facebook patina però que muy bien.

I tu comences a discriminar i a intentar trobar un criteri a l’hora de descartar tios. Perquè la putada és que és un tema molt binari: sí o no. Passes la foto a la dreta i és que te mola. Passes la foto a l’esquerra i no te mola. I te començen a sortir homes i homes. I tu passant d’un lloc a un altre.

I dius: venga, va. Si no hi ha bio ditet directe a l’esquerra. I hi ha poques bios, en verdá. I estàs tan avesat a tirar cap a l’esquerra que tires cap a l’esquerra quan no vols. I aquell pavo no te torna sortir perquè ja l’has descartat. Au, sense segones oportunitats. Bé, resulta que si pagues 10 pavos pots bloquejar el teu nom d’usuari (jo amb això som bastant caparruda i bloquejo tots els tonapous que puc) i també te permet recular la darrera acció, però això ho vaig descubrir tard, quan ja havia descartat a una partida de xorbos.

També me passava al revés, que tires cap a la dreta i no volies, tot i que me sona que això és bo de desfer…

I allò que te mostra homos i tu venga amb el ditet cap a un costat o cap a un altre. I de sobte trobes que ets com a molt arbitrària. I intentes establir un criteri una mica criteri. I de sobte descartes guitarristes. Als baixistes no. I descartes als que escriuen en raro (pocs que n’hi ha que escriguin bio i els descart perquè escriuen alemany!). O, inclús, descartes perquè no t’agrada el pentinat (però quin puta criteri és aquest!). O perquè no te mola la moto, ja me diràs tu quin criteri és aquest…

Lo que sí he d’agraïr (i no sé a qui) és que m’envii crossfiteros. Escolta… nostámal… Fins on jo sé al meu feisbuc no hi ha crossfiteros, però com que pel barrio hi ha mogollón de gimnassos de crossfit i puestos aquests de matxacar-te en 20 minutets igual és un tema de proximitat geogràfica… Això sí, me sona que cap va pegar a la dreta.

I he trobat a colegues que no tenia el telèfon per si colava i reiem una estona per tinder.

Hi ha coses que vaig haver d’aprendre aviat com interpretar seqüències d’emoticones. Però vaig anar escapada a vikipedia quan vaig veure (tant en positiu com en negatiu) ONS. One Night Sex. Hi havia gent que ho volia i gent que no ho volia. Ben clar oyes. I s’agraeix.

I resulta que acabes, com tothom supòs, descartant per la foto. I no mola gaire… és com a tope de superficial, però en verdad les fotos diuen MOLT.

Les meves són agafades de facebook. Són els meus avatars i una fotarra meva tocant la flauta. Els meus avatars són els de sempre: Barbarella i Leia. Idò te creus que hi ha hagut joves que m’han demanat que si jo era la de les fotos? Joer, que és que cap s’assembla! Vale que no tens perquè saber qui és Barbarella, però Leia? Hi ha algú que no sabi qui és Leia? Clar, això descarta directament cas de que se posin en contacte amb tu.

Finalment en tres dies he parlat (i rigut molt) amb un parell de tios. No sé si ens conéixerem o si què… Però coincidir en tonteries mola.

Un jove que era per aquí de vacances i varem dir dois sobre Guardianes de la Galaxia. My name is Groot ens ha unit. Amb un altre que badava per devers Aucanada i que me va fer MOLTA enveja. Amb un violista amb una pinta de vikingo que tirava d’esquena.

Estic molt contenta de que m’hagi tornat mostrar (noséperquè) a un jove que sols tenia a la bio: lo que fa l’avorriment. Clar, me vaig enamorar. I a un altre que escriu en anglès i que té un xist tooooonto sobre Beyoncé i Jay Z. A aquest el me va tornar mostrar i el primer dia el m’havia carregat…

Finalment una petició als senyors de tinder: seria d’agraïr que integràsseu un páluego a més del sí o no. Supòs que com que la plataforma està feta per aquístepillosaquístematos no se contemplava, però com que la gent acabam fent servir les eines com ens rota, molaria aquesta millora. Les compulsives dislèxiques ho agraïriem =P

I així he passat el cap de setmana. Fent panades, anant a concerts i a teatres, fent dissabte, veient colegues i dient tontades al tinder. Això sí, de feina i plegar roba… pos nada.

Ja he posat invisible el perfil. No m’imagin el què ha de ser tenir això al telèfon tolrato amb homos que van circulant!

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s