Tito Stevie en fa 70!

I fa poc vaig sentir el programa especial del disc Doo Bop de Miles Davis, publicat després de la seva mort, al programa Pista de Fusta.

65 anys, que són els que tenia Mr. Davis quan va morir, no són molts. No arriba a ser un padrinet… Però és que aquesta gent no són padrinets. Tito Stevie amb 70 anys no és un padrinet.

Aquest rollo per començar perquè ha condicionat totalment la primera cançó (i única fins ara) que he escoltat de Stevie Wonder avui. Actuació als Grammy de 2014. Amb Pharrell Williams, Nile Rodgers i Daft Punk. Fent un mix de Get Lucky.

Damunt l’escenari 8 mestres (perquè els músics d’estudi que els acompanyen són musicarrios). Feliços. La cara de Pharrell Williams quan comença a cantar Stevie Wonder no té nom. Però no és de menos felicitat la de Stevie Wonder quan surten Daft Punk. Ni la de Nile Rodgers després de 5 minuts de matxacar el seu riff. Paréix que Pharrell Williams ha de flipar més perquè vulguis o no haurà crescut escoltant la música dels altres dos. Però és que els altres dos han crescut escoltant la música dels joves.

Abaix, ballant i tocant amb un dit al cel, que jo conegui, Yoko Ono i fill, Beyoncé, Styve Tyler,  Paul McCartney, Ringo Starr, Marc Anthony, Bruno Mars…

Amb o sense coronavirus, capitalisme extrem, fronteres tancades, persones migrades abandonades, desigualtats insuportables… Estam vivint, xavalada, una época meravellosa els que la podem disfrutar.

Necessitam a tota aquesta guarda vius. No sabem què són capaços de fer i ens van explicant com som.

Molts d’anys, Stevie Wonder!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s