Dues coses importants i urgents

I dificils. Les dues, però què no sigui per no dir-ho que igual algú ens pot ajudar. Ja no sabem el que hem de fer.

Les coses que trob que són menys difícils: acollida per dos piNbulacos.

Un, acollida per un meset i mig o menys, pe’n Danko: està fet polç a la gossera des de no sé fa quin temps. El varen renunciar encara no sé perquè, perquè la gent que l’ha passejat diu què és carinyós a matar, i un ploranines que si t’acostes a la cel·la aquesta on està i no el toques o li dius algo se’t fot a plorar. L’han passejat amb altres cans grans i petits, i amb nins. I no té cap problema amb ningú. El volien adoptar ara sí ara no, fa mil què és a la gossera. I com que al final ha estat NO, ara ja no tenim dies ni arguments perquè l’aguantin viu. Té adopció a Finlàndia. Sols necessitam un meset per arreglar tema de vols (anirà primer a Màlaga, què és on es té el contacte amb la protectora finlandesa). Es tracta de que la protectora de Màlaga es pugui recuperar una mica de la pasta que costen els vols dels què ha tret darrerament de Son Reus (tres). Si no trobam acollida, la protectora no sap si podrà assumir despeses d’un mes i mig de residència. De fet, sap que no podrà. Aquí enllaç a la foto de fb on hi ha les dades.

L’altre acollida (aquesta no sabem per quin temps) és la de Gordo, un mix de piNbulaco de quatre anys que vivia amb una familia amb altres cans i que l’han deixat tirat perquè han de tenir un crío (tema a part és el fet de que no saben els pares de la desgràcia que li fan als seus fills de no deixar-los créixer amb un animal bó). La cosa és que sabem que és sociable, bon al·lot i què vivia amb altres cans sense cap tipo de problema. L’enllaç amb les dades.

Tenir un animal en acollida consisteix en que el tens amb tu. Tu sols pagues el menjar. La protectora que gestiona l’adopció el treu ben vacunat i enxipat, i si està malalt o se fa mal o el què sigui, el manescal. Jo ho he fet vàries vegades (com sabeu) i tot d’una que pugui ho tornaré fer. Si estas a un pis, com jo, és una molèstia les primeres setmanes què l’animal ha d’aprendre a fer les feines al carrer. Però mola molt. Si estas a un foravila o tens un corral gran i altres cans, no t’has de preocupar gaire, la veritat.

I ara, la part difícil de coons

Necessitam un lloc (foravila, corral gran, el què sigui) per seguir educant a Atila. Atila és un sharpei rarito (diuen què és lleig, però a mí m’encanta) que ha estat a diferents cases i ha desenvolupat un caràcter asocial. Fins on jo sé no ha mossegat, però és grandot i no ens podem permetre que sigui desconfiat. Fa mooooolt de temps que va sortir de Son Reus, i no ha pegat enlloc que l’hagin sabut entendre i ha acabat a una residència on no poden estar per ell i estar allà el fa encara més asocial. Ara hi ha tres voluntaris que estan pendents d’ell i de la seva educació (dos son educadors en positiu) però està a una residència amb altres animals que fan que estigui nerviós i que la feina que se fa amb ell no arreli. Necessitam un espai on tenir-lo tot solet, i que deixin accés als educadors per seguir educant-lo. Diuen que respón molt bé, i què en poc temps pot ser un animal ben normalet, però es necessita temps i tranquilitat per ell. Algú ens pot ajudar?

Copio el text de la foto perquè com que no està a cap pàgina igual no se veu per la privacitat de qui l’ha pujada.

“NO TENEMOS NADA PARA EL, se le acaba el tiempo, ¿alguien tiene terreno grande donde pueda tenerlo aunque haya otros perros? Nosotras haremos lo que sea para recaudar dinero para hacerle un cercado independiente si alguien nos cede el espacio, costear su alimentación, su tratamiento de leishmania, y todo lo que pueda necesitar. Solo necesitamos unos metros de espacio, y que la persona que lo tenga nos permita ir a visitarlo para pasearlo y rehabilitarlo.

Necesitamos ayuda para costear el canil, su veterinario, el tratamiento de leishmania, o vitaminas porque está hecho un asquito. Por poco que podáis, ayudadle.

Número de cuenta: SA NOSTRA 2051 0055 03 1049437314
Titular Maeva Sánchez
Concepto: ATILA
Por favor, poned nombre de quien ingresa, porque es importante. GRACIAS!

Ingresos desde el extranjero:
IBAN:ES5420510055031049437314
BIC/SWIFT:CECAESMM051

Iré poniendo una relación de ingresos (e iniciales de quien ingrese) y para que se usa cada euro.

DE MOMENTO HEMOS RECAUDADO 55€
Anónimo: 25 euros
D.N.: 30 euros

Atila es un shar pei con forma de murciélago muy peculiar, tanto por dentro como por fuera, pero imaginamos que la falta de confianza con todo lo que le rodea es debido a la mala vida que ha llevado hasta ahora. Atila, salió de Son Reus a una acogida en busca de hogar definitivo, al cabo de un tiempo su acogida le dejó tirado y alguien se hizo cargo de él (teóricamente) y lo endosó en una residencia estando ahora abandonado a su suerte prácticamente y sin hacerse cargo, afortunadamente alguien se acordó de él y vamos a intentar que esto cambie ya mismo, iremos casi a diario a verle y pasearle para que al menos tenga a algún humano de referencia.

Atila is a quite peculiar bat looking sharpei, he has lack of confidence with everything around him but we imagine this is due to the horrible life he’s always had to live. He was saved from death row Son Reus into a foster home that happened to be a disaster, someone took care of him (theoretically) and dumped him in bording kennels whitout any cares. Lucky enough someone remembered him and we’ve decided to change all this straigh away, we will visit him every time we can so at least he can have some decent human as a reference.

No se lleva bien con perros de momento, es reactivo pero con cariño paciencia y estabilidad, sobretodo lo primero y lo último, se solucionará rápido. Es positivo en leishmania pero con una pastillita diaria tema controlado. Está castrado así que una cosa menos en la que pensar. Atila necesita una casa sin otros animales de momento para que pueda empezar por fin a vivir. O bien tal vez iría bien con algún perro muy equilibrado y tranquilo que le pueda servir de referente. Se hizo la prueba con uno y al principio Atila no supo reaccionar muy bien pero luego le ignoró para al final acabar sintiendo curiosidad por él, es como si no hubiese estado con perros en la vida, este perro que comentamos es un macho así que no es cuestión de machos o hembras. Buscamos un hogar de acogida o adopción (lo último sería ideal) sin niños y que de haber otro perro sea con las características que comentamos arriba.

At the moment he doesn’t get on with other dogs as he is reactive with them, but with patience, love and stability, specially these two last things, we are sure this will solve quickly. He is leishmania positive but completely controlled taking a tablet a day. He is also already castrated. Atila needs a home with no other animals at the moment so he can start to live for once and for all. Maybe he would be fine with a very quiet and well balanced dog that could do as a reference to him. We tried him with a dog like this and he didn’t react very well to begin with but he then ignored him to after feel curiosity and snif him, this dog was a male so it’s not a question of males or females, it just seems he hasn’t been with other dogs in his life and doesn’t know what a dog is or how to react with it. We are thinking of a foster or adoption (adoption would be ideal) home with no other animals and no children (specially no children) and if there was another dog it should be like we say above.

Ya sabemos que hay muchos casos y todos muy tristes pero esta es la última oportunidad de Atila, vivir enjaulado no es vida, necesitamos algo urgente para él para que de una vez por todas pueda abandonar su jaula.

We know it’s complicated and that there are loads of sad cases, but this is Atila’s last opportunity as to live shut in a cage is not a life, we need something urgent for him so he can start living for once and for all.

Está en Palma (Mallorca).

He’s in Palma (Majorca)

Si crees que puedes ayudar a Atila por favor escribe a Conchi Moreno (womanx69@msn.com) o Mireia Bernaldo (fionaphilips_11@hotmail.com) por mail o facebook. Se entregará con contrato de adopción y seguimiento.

If you thing you can help Atila please write to Conchi Moreno (womanx69@msn.com) or Mireia Bernaldo (fionaphilips_11@hotmail.com) by mail or on facebook.”

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s