Gent

Avui he conegut a un senyor que s’ha enfadat molt perque li he dit que trob que no interessa saber la quantitat de camps de golf que té la Costa del Sol perque no som la Costa del Sol. De fet, si el mirall de la nostra terra ha de ser la Costa del Sol, ho duim clar. La conversa ha versat sobre obvietats en el món del turisme tant d’un costat (el seu) com de l’altre (el meu), amb més pixades fora de test i sobrades del seu costat que del meu. Jo, en tot cas amb molta més insolència que condescendència.

He tardat en notar que la seva condescendència era despreci, no intolerància. De fet, no ho he sabut fins que m’he ficat al seu perfil. No era el meu discurs el que el molestava, era la meva existència.

M’arrepentesc de no haver-ho sabut abans i de no haver-lo tret (encara més) de pollaguera o de no haver-li retrassat algún negociet dels que feia comptes fer.

Consider una pena que se pretengui sucar un territori contant als aborígens com un desastre a neutralitzar. A l’any 2014 i a Mallorca passa mooooolt més del que seria mínimament saludable.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s