Des-confinament_2

Benvolgut 28, no ha estat fàcil. No sé quin tipus d’enfocament tenia que fins que l’he trobat la cosa no hi havia manera de que enfocasses. Vestida així he baixat els fems. A ca una puta.

Mai havia duit tant de temps aquests calçons de pijama. De fet, no tenia pijames. Històricament sempre he dormit en pilotes i amb tapamemt gruixut i és molt possible que quan vivia al cuxitril m’hagués anat molt bé perquè els llençols estaven banyats d’humitat. Vaig ser feliç allà i era un cau incòmode!

El pijama el vaig comprar amb En Pau. Anavem de viatge noséon i el vaig acompanyar a C&A a comprar-ne per ell i en vaig pillar un per jo. De tio. Amb butxaques. Gruixat com una mala cosa.

Ara estren pijama. No dorm amb la roba de cass per procurar no entrar péls de moix. En vaig pillar un de pijama com a de primavera. Rosa salmòn o algo així. A veure si quan me desperti a mitja nit una puta basca me puc destapar sa mica i anar al banyo sense passar fred.

La camiseta té un lema d’aquests amb tipos misterguanderfuleres que té gràcia. Els calçons no tenen butxaques.

En desconfinarme he d’anar a C&A que és el millor lloc del mòn on comprar calcetins i roba de casa. Segur que tenen calçons de pijama amb butxaques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s